Gruppavtal TV/bredband

Hej alla medlemmar i Brf Kallsjön 22. Vi i styrelsen skickar ut detta för att informera om att föreningen planerar att ansluta sig till kollektivt TV/bredband via Telia fibernät nu till hösten. Ett exakt datum kommer i ett senare utskick.

Bakgrund

Vi ser en klar ekonomisk vinning i att ansluta sig till ett gruppavtal då vi kan få tillgång till en bättre tjänst för ett relativt lågt pris.

Vad innebär detta?

När vi tecknar ett gruppavtal bekostar föreningen detta och tar sedan ut denna kostnad per hushåll via månadsavgiften. Alla som idag har fiberavtal med olika leverantörer kommer per automatik att sägas upp oavsett bindningstid. För er som har tv/bredband med Com Hem kommer ingen automatisk uppsägning att ske, dock kommer föreningens anslutning till Com Hem sägas upp då vi inte längre anses behöva denna och vi kan på detta sätt spara pengar. Sista dagen att använda Com Hems nät i huset kommer att bli juli 2023.

Detta ingår i gruppavtal via Telia fiber:

Varje hushåll kommer att hamna på en månadskostnad på 149 kr. Då ingår
1000/1000 mbit och en tv-box med basutbud TV (SVT 1, SVT 2, Tv 4, SVT 24,
Barnkanalen, Kunskapskanalen, Axess Tv) i kostnaden samt telia play appen som innebär att du kan ta med dig och kolla på tv på t.ex semestern. Telia kommer även stå för kostnaden för att byta ut all utrustning i huset så att vi kan använda oss av 1000mbit. Möjligheten att själv uppgradera tv-utbudet med fler kanaler kommer att finnas. Ordinarie pris för denna tjänst hade legat på 999 kr/mån, medan man via detta gruppavtal endast kommer att betala 149 kr/mån och hushåll. Telia kommer att behöva tillgång till lägenheten för att installera mediaomvandlaren i befintligt
bredbandsskåp. Mer information kommer från Telia angående detta.

Vad behöver jag göra?

Som boende i huset behöver du inte göra någonting utöver att släppa in Telias installatörer när det blir dags till hösten, information om detta kommer i god tid. Du behöver inte säga upp ditt nuvarande fiber abonnemang. Kostnaden för nya bredband är med på avierna för månadsavgiften fr o m att installationen är klar.

Vid ytterligare frågor kontakta styrelsen på mail genom att trycka ”kontakt” till höger eller tryck här

Inlägg skapade 25

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp