Viktig vår information!

Våren är redan här och snart är det sommar! Men innan dess har vi mycket att hinna med. Nedan kommer viktig information om datum och händelser som är bra att känna till.

Vinden: Glöm inte lämna nyckeln för låset till ditt förråd på vinden i ett kuvert med ditt namn och lägenhetsnummer/förrådsnummer! Tillgång till samtliga förråd mot ytterväggen kommer vara nödvändigt för att kunna laga läckaget och städa upp.

Hissen: Vecka 16 kommer arbetet påbörjas att byta ut hissen. Under några veckor därefter så kommer vi behöva hantera posten annorlunda och ni har fått ett meddelande i era postfack där ni ska lämna et godkännande till styrelsen ifall ni önskar få det under tiden hissen byts ut. Ifall ni inte fått lapp/önskar få ny så använd kontaktformuläret för att få ny av styrelsen!

Städdag: Det är dags igen! Vi gör en gemensam insats och gör i ordning i trädgården, fixar till i källaren och slänger gammalt som inte längre ska vara kvar. Vi kommer bjuda på lite mat och något läskande! Håll tummarna för gott väder så ses vi den 19 maj!

Årsmöte: Spara datumet redan nu! Onsdagen den 12 juniär det dags för årsmötet 2019! Om du vill vara med i styrelsen så hör av dig till valberedningen eller kom och anmäl dig på mötet!

Hoppas du läst allt och att vi ses både på städdagen och årsmötet!

Hälsningar Styrelsen Kallsjön 22

Inlägg skapade 25

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp