» Vill Du Sitta i Valberedningen?

Valberedningen har en nyckelfunktion i en bostadsrättsförening eftersom deras uppgift är att skapa och bibehålla en fungerande styrelse. Föreningen söker nu två personer, minst en, som vill arbeta med valberedningen.

Dina uppgifter är följande:

  • föreslå ledamöter till olika poster och presentera dem på stämman
  • samla kunskap om de olika befattningar som behövs bemannas i en bostadsrättsförening, så att du kan förmedla och informera intressenter till styrelsearbetet om vilka uppgifter de kommer arbeta med, hur mycket tid som kan tänkas behövas läggas ner i styrelsearbetet m.m.
  • undersöka om intresse för styrelsearbete finns hos föreningens medlemmar, om intresse finns hos sittande styrelse att fortsätta med styrelsearbetet samt väcka intresse/engagemang hos föreningens alla medlemmar att fortsätta delta i föreningens verksamhet

Sittande styrelse välkomnar med öppna armar alla intresseanmälningar! Vi kommer självklart ge dig den information du behöver för att kunna sitta i valberedningen, och vi kommer tillsammans överrens om hur mycket tid du förväntas behöva lägga ner på detta arbete.

Varmt, varmt välkomna att höra av er med frågor eller intresseanmälan till e-post styrelsen@kallsjon22.se.

Inlägg skapade 25

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp